Lassie menhelyről van lehetőség a menhelyen lévő kutyák örökbe fogadására. A kutyák bemutatkozását, adatait és fotóit ide kattintva találják meg.

Szombatonként nyilt napot tartunk, ahol lehetőség van a kutyákkal való ismerkedésre, kutyasétáltatásra. A nyílt napok sokat segítenek a kutyák szocializálásában, ami nagyban segit a későbbi örökbefogadásban. A kutyák az emberekkel való találkozás miatt emberközelebbivé vállnak,könnyebben kezelhetőek lesznek, így könnyebben fognak beilleszkedni szerető gazdájukhoz. Lelkes önkénteseink már 5 éve segítik a kutyusokat, csatlakozz Te is hozzájuk!

 

Lassie Állatmenhely

Adó 1 %: 18021901-1-12

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06/20 274-4308  

Nyitvatartás H-Szo  8.30-12.30 ig,

ettől eltérő időben is lehetséges telefonos egyeztetést követően.

 Iskolai közösségi szolgálat

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvénynek megfelelően az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele 50 óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása, amelyet először a 2016. január 1-je után megkezdett érettségi vizsga esetében kell megkövetelni. Az iskolai közösségi szolgálatról további információkat talál a Közösségi Szolgálat Portálon. Jelenleg több középiskolával is szerződésben állunk, ahonnan rendszeresen érkeznek közösségi szolgálatot teljesítő diákok. Természetesen várjuk további intézmények jelentkezését, fontos számunkra, hogy a fiatal generáció közvetlen betekintést kaphasson a menhely életéből, munkájából!

MIT KELL TENNI, HA NÁLUNK SZERETNÉL SZOLGÁLATOT TELJESÍTENI?

Amennyiben ismered munkánkat, a menhelyi környezetet, és az ott végezhető önkéntes feladatokat, és ezek alapján úgy döntöttél, hogy nálunk szeretnéd teljesíteni a közösségi szolgálat 50 óráját, kérjük, először járj utána, vajon kötöttünk-e már szerződést iskoláddal. Amennyiben már van élő szerződésünk, telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy írhatsz nekünk a mThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címre, illetve a Facebook-oldalunkon is felveheted velünk a kapcsolatot. Első alkalom előtt mindenképp jelentkezz be hozzánk! Amennyiben még nincs szerződésünk az iskoláddal, kérjük, hogy a közösségi szolgálatért felelős pedagógusnál indítsd el a szükséges eljárást, melynek eredményeként szerződni tudunk az intézményeddel. Nagyon fontos, hogy amennyiben nem vagy még 18 éves, mindenképp hozz magaddal egy szülői hozzájárulást, ugyanis a menhely területén 16 és 18 év között kizárólag szülői engedéllyel tartózkodhatsz! Köszönjük, hogy minket választottál és hogy munkáddal menhelyünket támogatod!

Lassie Menhely

Salgótarján, Csókás Puszta


  06/20 274-4308


 info@ksm.hu