Lassie menhelyről van lehetőség a menhelyen lévő kutyák örökbe fogadására. A kutyák bemutatkozását, adatait és fotóit ide kattintva találják meg.

Szombatonként nyilt napot tartunk, ahol lehetőség van a kutyákkal való ismerkedésre, kutyasétáltatásra. A nyílt napok sokat segítenek a kutyák szocializálásában, ami nagyban segit a későbbi örökbefogadásban. A kutyák az emberekkel való találkozás miatt emberközelebbivé vállnak,könnyebben kezelhetőek lesznek, így könnyebben fognak beilleszkedni szerető gazdájukhoz. Lelkes önkénteseink már 5 éve segítik a kutyusokat, csatlakozz Te is hozzájuk!

 

Lassie Állatmenhely

Adó 1 %: 18021901-1-12

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06/20 274-4308  

Nyitvatartás H-Szo  8.30-12.30 ig,

ettől eltérő időben is lehetséges telefonos egyeztetést követően.

 Sikertörténet

Ezt az agyongyötört,több hete vizslás-újlakon,egy erdős részen élő kutyust egyik vasárnap korán reggel ment el megnézni az egyik önkéntesünk. A chipleolvasó bejelzett,azonban az öröm korai volt,mert mint később kiderült,a gazdik elhaláloztak. Hogyan került a kutyus ilyen távol az otthonától,és hogyan kerülhetett ilyen állapotba azt már talán sosem fogjuk megtudni. a lényeg,hogy a kutya ellátása azonnal megkezdődött,rengeteg sebből vérzett,melyek kitisztításra,fertőtlenítésre kerültek. Tele volt élősködőkkel,kullancsokkal,melyet szintén azonnal eltávolítottunk,és megtörtént a parazitamentesítése is. biztonságos,zárt helyre került,ahol a mindennapi törődésnek köszönhetően,szépen elkezdett az állapota javulni és visszatért a bizalma is. a múlt héten pedig eljött érte az álom gazdi is! Reméljük,hogy most már élete végéig egy család boldog tagjaként élhet !

Lassie Menhely

Salgótarján, Csókás Puszta


  06/20 274-4308


 info@ksm.hu